Maurik, 1 Happy Island

Het Eiland van Maurik ís fun, beleven & genieten! Voetgolf (Footgolf) is slechts 1 van de onderdelen van ons bedrijf. Je kunt bij ons terecht voor een complete dag uit met alles erop en eraan want wij bieden ook:

Pitch & Putt Golf

Pitch & Putt is hét golfspel voor iedereen! Je hoeft niet te kunnen golfen om op onze baan te spelen. Na een korte uitleg kun je zelfstandig het spel gaan spelen. De afstanden van onze holes zijn tussen de 30 en 70 meter en juist door deze korte afstanden is Pitch&Putt ook heel leuk om te doen voor niet-golfers. Jong, oud, sportief of niet … iedereen kan eraan meedoen!

Voor meer informatie: www.pitchenputtmaurik.nl

e-Chopper toeren

Vorig jaar hebben we besloten de solexen te vervangen door een duurzaam alternatief: de elektrische e-Chopper. Een stoere, gave blikvanger waarop je comfortabel kan genieten van al het moois dat de Betuwe te bieden heeft! Via een een routerol op het stuur volg je de route.  Met collega’s, familie of vrienden … een Choppertocht is gegarandeerd plezier voor iedereen.

Voor meer informatie: www.solexbetuwe.nl

Jeu de Boules

Sinds het begin van dit seizoen hebben we aan de rand van het terras 2 Jeu de Boules banen. Professioneel aangelegd en met een prachtig uitzicht over het water. Breid je verblijf bij ons uit met gezellig een potje jeu de Boules. Baanhuur is € 7,50 per uur per baan.

Horeca

Na inspanning volgt ontspanning! Gezellig napraten onder het genot van een lekker drankje is minstens zo belangrijk als de activiteit zelf. We hebben een groot terras met uitzicht over het water en beschikken over 2 mooie binnen ruimtes. Gastvrijheid in een informele sfeer dat is onze kracht!

Met plezier en enthousiasme staan we elke dag voor onze gasten klaar. Je kunt het bezoek aan ons bedrijf zo uitgebreid maken als je maar wilt: combinaties van activiteiten, lunches, bittergarnituur of Barbecue. Zie arrangementen.

…. Alles kan in Maurik!

Start typing and press Enter to search