Voetpool Maurik

Maurik, 1 Happy Island

Het Eiland van Maurik ís fun, beleven & genieten! Voetgolf (Footgolf) is slechts 1 van de 5 onderdelen van ons bedrijf. Je kunt bij ons terecht voor een complete dag uit met alles erop en eraan want wij bieden ook:

Pitch & Putt Golf

Pitch & Putt is hét golfspel voor iedereen! Je hoeft niet te kunnen golfen om op onze baan te spelen. Na een korte uitleg kun je zelfstandig het spel gaan spelen. De afstanden van onze holes zijn tussen de 30 en 70 meter en juist door deze korte afstanden is Pitch&Putt ook heel leuk om te doen voor niet-golfers. Jong, oud, sportief of niet … iedereen kan eraan meedoen!

Voor meer informatie: www.pitchenputtmaurik.nl

e-Chopper toeren

Dit jaar hebben we besloten de solexen te vervangen door een duurzaam alternatief: de elektrische e-Chopper. Een stoere, gave blikvanger waarop je comfortabel kan genieten van al het moois dat de Betuwe te bieden heeft! Via een app op je telefoon volg je de route.  Met collega’s, familie of vrienden … een Choppertocht is gegarandeerd plezier voor iedereen.

Voor meer informatie: www.solexbetuwe.nl

De EscapeGame

Een interactief spel waarbij teams onderling tegen elkaar strijden. Met een tablet en een koffer met inhoud trekt elk team ten strijde op het Eiland van Maurik. Ga op zoek naar de virtuele kluizen, los de puzzels op een kraak de codes want het team dat het meeste geld buit maakt wint het spel!

De Game is geschikt vanaf 12-15 personen en tot +/- 200 personen.

Een variant op de populaire escape rooms maar dan zonder de grenzen van 1 kamer. Lekker buiten bezig zijn met het oplossen van alle raadsels en het doen van de opdrachten. Door het competitie element is het een activiteit bij uitstek voor TEAMBUILDING. Voor meer info klik hier.

Voetpool

Voetpool is een leuke aanvulling op een rondje Voetgolf. Voetpool is een unieke combinatie van voetbal en poolbiljard en wordt gespeeld op een tafel va 4,5 x 8 m. De prijs voor de tafelhuur is € 15,- per uur (ongeacht het aantal personen).

 Wappiebal

Lachen, gieren, brullen op het Eiland van Maurik met Wappiebal: een potje voetbal spelen met een wappiebril op…Wat is dat nou weer een ‘wappiebril’? Dat is een bril die het beeld zodanig vervormt dat het lijkt alsof je onder invloed bent. En dat zonder een druppel te drinken. Hilarisch en geweldig in combinatie met 1 van de andere activiteiten.

Horeca

Na inspanning volgt ontspanning! Gezellig napraten onder het genot van een lekker drankje is minstens zo belangrijk als de activiteit zelf. We hebben een groot terras met uitzicht over het water en beschikken over 2 mooie binnen ruimtes. Gastvrijheid in een informele sfeer dat is onze kracht!

Met plezier en enthousiasme staan we elke dag voor onze gasten klaar. Je kunt het bezoek aan ons bedrijf zo uitgebreid maken als je maar wilt: combinaties van activiteiten, lunches, bittergarnituur, Barbecue, buffetten. Zie arrangementen.

…. Alles kan in Maurik!

Start typing and press Enter to search