TEL: 0344 – 69 12 52

Voetgolf Maurik
Voetgolf Maurik

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is een uitje om je collega’s beter te leren kennen. Voetgolf (Footfolf) is een aanrader als bedrijfsuitje en het Eiland van Maurik (Gelderland) is hiervoor de ideale locatie. Voetgolf (ook wel Footgolf of Voetbalgolf genoemd) is fun voor iedereen! Voetgolf is een aanvulling op onze andere activiteiten te weten Pitch en Putt, Solex Rijden, en Voetpool. Alle combinaties van verschillende activiteiten zijn mogelijk. Ook een combinatie met een van onze Escape rooms in Veenendaal is een optie! En wat te denken van een Barbecue of buffet na afloop van het Voetgolfen of een van de andere activiteiten? Wil je een bedrijfsuitje waar iedere collega het enorm naar zijn/haar zin zal hebben. Eiland van Maurik “One happy Island”.

Een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje wordt spannend door samen actief bezig te zijn. Denk aan iets sportiefs zoals Pitch en Putt of Voetgolf. Of juist een rustigere activiteit zoals Solex Rijden of een Escape room. Collega’s leren elkaar op een andere manier kennen, komen zichzelf tegen en leren hier samen uit te komen op een ontspannen wijze.

Teambuilding

Teambuilding is een verzamelnaam voor een reeks groepsactiviteiten, waarbij samenwerking centraal staat. Doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen.

Op het Eiland van Maurik (Midden Nederland) kun je met je collega’s verschillende activiteiten volgen om de sociale binding te versterken. Teambuilding eerste klas! De mix aan verschillende activiteiten in de prachtige omgeving van het Eiland van Maurik zullen het groepsgevoel een stevige boast geven! Na een aantal uren competitief met elkaar bezig te zijn geweest zijn er voldoende faciliteiten om het bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje een culinaire climax te geven.

Voetgolf Maurik; het ultieme bedrijfsuitje!

Slecht weer programma

Ook als het slecht weer is, kan het bedrijfsuitje gewoon doorgaan. Natuurlijk mag je bij regen gewoon de baan op. Maar, indien een groep dat niet ziet zitten, overleggen we met elkaar wat wijsheid is. De ene groep neemt een extra bakje koffie en wacht tot de bui voorbij is, de andere groep kort het programma wat in, of – en daar kiezen de meesten voor haha – jassen aan en alsnog de baan op;-)

Als het echt bar en boos is, is het ook is het een mogelijkheid dat we kijken of er bij the Escape Rooms in Veenendaal (www.themaxx.nl) nog een leuk binnenactiviteit gedaan kan worden. Enfin, in overleg komen we er altijd uit.

Start typing and press Enter to search